deca-leptiri-naslovna

Betaplast – socijalno odgovorna firma

Zahvaljujući sklopljenim dogovorima sa organizacijama “Debra” i “Boost team” naša kompanija se uključila u humanitarnu akciju “MAJICA JEDNA DONACIJE VREDNA”. Reč je o akciji kojom se želi pomoći i olakšati život obolelima od bulozne epidermolize.

Epidermolysis bullosa (EB) je retko oboljenje kože gde oštećenja nastaju čak i pri slabom dodiru ili pritisku. Oštećenja su slična opekotinama, ali sa stvaranjem velikih površina plikova i rana. Zbog velike osetljivosti, deca sa EB su poznata kao “DECA LEPTIRI”. Većina njih su 80-100% invalidi već nakon nekoliko godina života. Više možete saznati na zvaničnom sajtu kompanije Debra www.debra.org.rs.

Kompanija Betaplast se aktivno uključila u pomoć obolelima od ove bolesti, a u akciju će uključiti i vas – potencijalne kupce. Svi korisnici naših proizvoda i usluga dobiće na poklon majicu od firme Betaplast, a koja u stvari predstavlja donaciju deci oboleloj od EB. Na taj način zajedno učestvujemo u ovoj humanoj akciji i i dajemo mali doprinos u poboljšanju uslova života obolelima od ove bolesti.

Majice naravno ne ulaze u cenu stolarije i poklanjaju se na dobrovoljnoj bazi. Kompanija Betaplast se još jednom pokazuje kao socijalno odgovorna firma koja želi podići svest u našem stanovništvu o bolesti o kojoj se malo zna, pogotovo zato što najviše pogađa one najmlađe. Nadamo se pozitivnom odzivu i interesevanju za ovu akciju i velikoj količini poklonjenih majica u ovoj godini! Vaša – Betaplast PVC stolarija.

0 komentara

Ostavi komentar

Pridružite se diskusiji.
Ostavite komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>