Nadgradna (unutrašnja) roletna

Nadgradne roletne su integrisane zajedno sa prozorom u prozorskom otvoru. Kutija roletne je ucvršćena u ram prozora, montira se pri montaži prozora. Unutrašnje roletne se koriste prilikom ugradnje na novu stolariju ili na postojeću stolariju koja ima predviđeno mesto iznad prozora. Treba znati da se unutrašnja roletna nalazi iznad PVC ili ALU prozora i za visinu kutije skraćuje prozor u odnosu na dimenziju otvora.

Spoljna roletna

Spoljna roletna se montira sa spoljne strane prozora, moze se montirati I na vec postojece prozore. Dizajn kutije moze biti petougaoni ili obli. Pošto se montira kutija sa spoljne strane treba znati da ona zaklanja deo prozorskom krila od oko 5 cm sa gornje strane.

Venecijaneri

Venecijaneri su odlicna zaštita od sunca a ujedno i odlicna zastita privatnosti. Jednostavni za rukovanje i održavanje, dekorativni efekat na izgled prostora. Osvetljenje prostorija se reguliše jednostavnim mehanizmom. Izradjeni su od kvalitetnog materijala otpornog na spoljne vremenske uticaje, plastificiranog aluminijuma.

U ponudi imamo široku paletu boja, venecijanere za sve vrste i tipove stolarije, montiraju se kako na standardne tako i na krovne prozore gde njihova funkcija ostaje ista.

Roletene, bez obzira na to da li su unutrašnje ili spoljne, mogu biti sa alu lamelama ili pvc lamelama. Lamele takođe mogu biti u različitim bojama i drvo dekorima.