Rolo komarnik

Rolo komarnik predstavlja najfunkcionalnije rešenje za zaštitu vašeg doma od ulaska insekata kroz vaše prozore. Mrežica koja služi za zaštitu od insekata izrađena je od kvalitetnog materijala (fiberglass), te je otporna na sve vremenske uslove. Rubovi mrežice prolaze kroz vodilice koje su zaštićene posebnim četkicama, a one sprečavaju oštećenje i kidanje mrežice.Ram rolo komarnika može biti plastificiran u belu,braon ili sivu boju. Rolo komarnik je veoma jednostavan za rukovanje.

Izrađuje se po meri koja odgovara vašem prozoru, vratima ili krovnom prozoru. Nakon postavljanja komarnika vrata ili prozori mogu neometano da funkcionišu. Komarnici obezbeđuju 100% efikasnost u sprečavanju ulaska insekata, a sa druge strane pružaju odličnu vidljivost i ne umanjuju količinu svetla u prostorijama.Takođe pružaju nesmetan ulazak i cirkulaciju vazduha. Kvalitetnom zaštitom unautrašnjosti Vaših objekata poboljšavate udobnost i stvarate kvalitetnije uslove za život.

Fiksni komarnik

Fiksni komarnik se izrađuje od kvalitetnog PVC ili aluminijumskog profila i fiberglass mreže protiv insekata. Montaža i demontaža komarnika je vrlo jednostavna. Ovaj komarnik predstavlja finansijski povoljnije rešenje u odnosu na rolo komarnik ali isto tako pruža i manje mogućnosti. Postoji mogućnost da se komarnik skida i postavlja sezonski.

Komarnik za vrata

Napravljeni od aluminijumskih profila, savršeni su za ulazna i balkonska vrata. Mreža je od mekog fajberglasa koji se ne razlaže i nije zapaljiv. Podesive šarke čine postavljanje veoma jednostavnim kao i uklanjanje u zimskim mesecima. Postoji mogućnost postavljanja i lima u donjoj zoni komarnik – vrata kao prevencija od oštećenja mreže slučajnim šutiranjem ili grebanjem od strane kućnih ljubimaca.