Iskustvo jednog korisnika naše stolarije

Prave i ozbiljne kompanije kojima je istinski stalo do svojih kupaca uvek zanima koliko su njihovi kupci zadovoljni proizvodima i uslugama nakon određenog vremenskog perioda. Tako smo ove zimske dane iskoristili da posetimo između ostalog i porodicu Sekicki, koja je kupila našu stolariju u Decembru 2013. godine, i da čujemo kakva su njihova dosadašnja iskustva i impresije našom stolarijom. Uz prijatnu kafu i čaj podelili su sa nama sledeće:

Moja supruga i ja smo oduvek imali veliku želju da živimu na Limanu u Novom Sadu. Tako smo prošle godine odlučili da prodamo stan u kom smo živeli i kupimo stan u blizini Ekonomskog fakulteta u Novom Sadu. U pitanju je bila stara zgrada, a u stan dugo nije ništa ulagano tako da smo se odlučili za kompletno renoviranje pre useljenja. To je podrazumevalo mukotrpan posao oko traženja najboljih ponuda od vodovodžija, električara, keramičara i naravno bilo je neophodno zameniti i staru spoljašnju i unutrašnju stolariju u kompletnom stanu.

Sakupio sam već bio nekoliko ponuda za stolariju kada sam po preporuci dobio broj telefona firme Betaplast. Preporuka je bila od prijatelja kome je firma Betaplast već menjala prozore i vrata na porodičnoj kući i bio je vrlo ubedljiv tako da sam se odlučio da uzmem još jednu ponudu. Pozvao sam broj i javio mi se prijatan gospodin, vrlo brzo smo se dogovorili da dođe i uzme mere stolarije kako bi sačinio ponudu. Pojavio se u dogovoreno vreme (19h uveče a on je i dalje radio) uzeo je mere svih prozora i vrata, saslušao sva moja pitanja i zahteve a zatim strpljivo i razumljivo odgovorio na njih dajući mi sjajne sugestije vezane za novu stolariju. Brzo sam stekao poverenje u njega i bio vrlo prijatno iznenađen profesionalnošću i pripremljenosti na svako moje pitanje (primetio sam i da je visoko obrazovan) s obzirom na moja prethodna iskustva sa raznim majstorima. Odlučio sam da naručum stolariju od firme Betaplast uzevši u obzir i to da su mi nudili sjajnu cenu u segmentu kvaliteta koji sam zahtevao da bude visok.

Posle 10 dana U TAČNO DOGOVORENO VREME je došla ekipa za demontažu i montažu firme Betaplast, uniformisani i nasmejani su mi ušli u stan i odmah počeli da skidaju stare prozore a da nisu hteli ni kafu da popiju. Zamenili mi kompletnu spoljašnju i unutrašnju stolariju, sa pratećim roletnama i komarnicima, i to sve u jednom danu. Uz moja prethodna iskustva sa majstorima, ja sam očekivao da će zamena 14 otvora u mom stanu trajati bar nekoliko dana. Posle šest sati oni su završili posao, počistili sve za sobom kao da se ništa nije radilo unutra. Pored prozora, balkonaca i sobnih vrata, pristali su čak i da mi montiraju sigurnosna vrata koja nisam naručio od njih! Takvu uslugu odavno nisam sreo kod nas u Srbiji!

Tada sam shvatio zašto je moj prijatelj insistirao da pozovem baš ovu firmu, i sada i ja isto kao i on moram svima da ih preporučim jer su ispoštovali i najsitniji deo dogovora, ugradili mi kvalitetnu PVC stolariju, pružili sjajnu uslugu po odličnoj ceni. Prošlo je godinu dana, ja sam i dalje prezadovoljan i pružam apsolutnu podršku firmi Betaplast i preporučujem svima koje zanima PVC stolarija da ih barem pozovu, posle će im sve biti jasno“.

Isak Sekicki, Novi Sad

Ukoliko ste i Vi bili korisnik naših proizvoda i usluga i želite da podelite Vaša iskustva sa ostalima, slobodno nas kontaktirajte na našu e-mail adresu ili putem telefona. Vaš Betaplast..

4 replies
 1. Prelepo
  Prelepo says:

  Bravo to su maistori za pvc sve pohvale vama i izboru zadovoljnog Iska, ceo stan je dobio prelepu formu.Nadam se da takvi kao vi maistori imaju vremena da sve ispostuju zato cu vas pozvati radi nase saradnje.Posto poznajem Iska stalno vas hvali.Ali je zuaboravio da mi da vas br .A ja sam mu sve ostalo pomagao oko istog stana no sad ima boljeg druga

  Одговори
 2. Mirko Marić
  Mirko Marić says:

  Tražili smo preko dve nedelje kod koga da kupimo pvc stolariju, proučavali ponudjen kvalitet i cene, i našli smo, hvala dragom Bogu…To je ubedljivo u svakom pozitivnom smislu Betaplast iz Šajkaša.
  Efikasni i efektivni, pouzdani i kvalitetni, poštuju sve dogovore i rokove i kvalitete stolarije i ugradnje koja je krajnje profesionalna, brza i tačna.
  Mi koji smo dugo štedeli za kvalitetnu stolariju znamo da cenimo svaki dinar koji smo uložili…Verujte nam, Betaplast je sigurno najbolji u svakom najpozitivnijem smislu.
  Planiramo i buduću saradnju za sredjivanje celog prizemlja kao i sprata u budućnosti.
  Pouzdanost i poverenje i naše zadovoljstvo kao korisnici su temelj i najvažnija osnova svake saradnje i života u kvalitetnijem i zdravom stambenom ili poslovnom okruženju.
  Inž.Mirko Marić sa porodicom

  Одговори

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *