inoutic logoInoutic je jedan od vodećih proizvođača visokokvalitetnih PVC sastava za prozore i vrata. Inoutic potpada pod Deceuninck grupaciju koja ima svoje poslovnice u više od 75 zemalja u svetu i tako poseduje globalnu mrežu na području obrade PVC-a.

Inoutic je osnovan 1956. od strane preduzeća “Kunststoffwerken” braće Anger u Bogenu. Godine 1985. Firma menja naziv u “Thyssen Polymer GmbH, Kunststoff”, a 2007. je preimenovana u “Inoutic / Deceuninck GmbH”.

Sam naziv Inoutic je nastao kao skraćenice od engleskih reči IN (inside – unutrašnjost), OUT (outside – spoljašnost), IC (ingineering creativity – inžinjerska kreativnost) što ukazuje na to da se akcenat stavlja na najbolji mogući spoj unutrašnje i spoljašne okoline, a sve začinjeno inovativnim i kreativnim rešenjima u polju PVC stolarije.

Cilj Inoutic proizvoda nije samo zadovoljiti današnje zahteve kupaca nego i one koji se nalaze pred nama u budućnosti. Inoutic proizvodi prolaze niz testova za praćenje snage materijala, preciznosti, proizvodne tolerancije i završne obrade. Poznati međunarodni instituti za ispitivanje potvrđuju prvi razred trajnosti, sigurnosti, energetske efikasnosti i dizajna Inoutic proizvoda.

inoutic sertifikati

Pristup Inoutic-a je da pomaže svojim klijentima u stvaranju održivog i energetski visoko efikasnog doma. Ovi proizvodi su jednostavni za negu i izdržljivi s izvrsnom vrednošću toplotne izolacije. Prozorski profili se proizvode isključivo s bezolovnim stabilizatorom baziranom na temelju kalcijuma i cinka. Svi proizvodi kompanije Inoutic imaju izvstan učinak na okolinu i na kraju životnog veka mogu se 100% reciklirati.