Schüco LivIng – nova generacija pvc profila koja će zadovoljiti najzahtevnije potrebe.

Jedan sistem sa dve verzije (AS / MD)

Schüco LivIng PVC-U sistem je inovativan 7-komorni sistem koji se može konstruisati kao dvostruki sistem, sa i bez srednjeg dihtunga. U kombinaciji sa središnjim dihtungom, sastav postiže standard pasivne kuće u skladu s ift Rosenheim. Kao sistem sa dva dihtunga, postižu se i odlična svojstva toplotne izolacije i uske širine lica.

Kod prozora Schüco LivIng dodata je inovacija elastičnih dihtunga. Korišćenje elastičnog materijala za zavarivanje povećava se efekt zaptivanja u teškim kutnim delovima jedinice, istovremeno omogućavajući zatvoreni, vizualno privlačan dizajn ugla bez tvrdog otpora. Izdržljiv, ekološki prihvatljiv materijal čuva čvrstinu dihtunga tokom celog radnog veka, mnogo duže od standardnih pvc profila.

Beli profili se isporučuju sa modernim, srebrno-sivim dihtunzima, laminirani profili su dostupni sa crnim dihtunzima.

Profili se mogu obojiti velikim izborom jednobojnih i drvenih ukrasnih folija, Schüco AutomotiveFinish i Schüco TopAlu.

inoutic sertifikati

Pristup Schüco je da pomaže svojim klijentima u stvaranju održivog i energetski visoko efikasnog doma. Ovi proizvodi su jednostavni za negu i izdržljivi s izvrsnom vrednošću toplotne izolacije. Prozorski profili se proizvode isključivo s bezolovnim stabilizatorom baziranom na temelju kalcijuma i cinka. Svi proizvodi kompanije Schüco imaju izvstan učinak na okolinu i na kraju životnog veka mogu se 100% reciklirati.